Dátum: 2017 augusztus 22. (kedd) | Menyhért

hírek

Az Újpest elköszönt a rájátszás utolsó helyétől

Női Bajnokság szakosztály 2015-05-04 Megtekintések száma: 779

Szegedi AK Boszorkányok–UTE 0–1 (0–1)
JET-SOL Liga, alsóház, 4. forduló
Szeged, Felső Tisza-parti Stadion

Szeged: Hodzic – Harcel, Tumbas (Fehér – 75.), Mesterházi, Lévai – Szalai, Varga, Szil, Zimányi – Pap (Nagy Dzs. – 82.), Barta

UTE: Bíró – Durkó, Orsó, Kiss F., Ács – Szennai, Mátyás, Nagy B., Véglás (Galszter – 82.) – Olasz, Kiss K.

Gólszerző: Durkó (15.)
Sárga lap: Zimányi (53.9, Mesterházi (55.) ill. Olasz (51.)

A Jet-Sol Liga alsóházában, nagyon fontos győzelmet aratott Szegeden az Újpest: a lila-fehérek 1-0-s sikerével alighanem eldőlt, hogy az egyenes kiesés elkerüléséért folyó osztályozót a Szegedi AK kezdi majd idegenben. (Illetve, ha esetleg harmadik meccsre is sor kerül, a Boszorkányok játszanak kétszer idegenben.) Az Újpest számára azért is remek eredmény a Durkó Zitának a 15. percben lőtt góljával kiharcolt siker, mert Bíró Barbiéknak ezzel még arra is megmaradt a matematikai esélye, hogy elkerüljék a legjobb esetben is NB I-NB II-es osztályozót jelentő helyosztót – igaz, ehhez valószínűleg mindkét, hátralevő meccsüket meg kellene nyerni.

Oroszi Sándornak nem volt könnyű dolga. Az alsóházban szereplő csapatok a 2014-15-ös szezonban eddig négy meccset játszottak Szegeden és csak a Viktória tudott győzni a Felső Tisza-parti stadionban, még novemberben. Az Újpest edzője – alkalmasint kényszerből – három helyyen változtatott múlt heti csapatán, amelyből hiányzott például az eltiltott Nagy Szabina, valamint a tavaszi gólfelelős, Vígh Renáta. Durkó gólja azonban gyógyírt jelentett a bajokra – miközben Cserenkó Szabolcs csapata továbbra is vészes gólszegénységben szenved.

(forrás: noifutball.com)

hírek

információk

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

U15-PFLA-UTE 0-0 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41